Gastronomische cruises
Liefhebbers van gastronomie, fijnproevers en wijnliefhebbers, verwen zowel uw ogen als uw smaakpapillen tijdens de gastronomische cruises. Ontdek vanuit Straatsburg de Elzas en zijn streek langs de Rijn. In het gezelschap van uitzonderlijke chef-koks, bezoekt u de Elzasser hoofdstad evenals Vieux-Brisach en ontdekt u de beroemde en geliefde Elzasser wijnroute. Kom 's avonds terug aan boord van uw cruiseschip om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijke maaltijden die met zorg, geduld en talent zijn bereid door de sterrenchefs die uw reis begeleiden. Ontdek verfijnde menu's van het voorgerecht tot het dessert, die de perfectie benaderen op het vlak van versheid en vernieuwing. Zonder natuurlijk de wijndegustatie met Serge Dubs, de beste sommelier van de wereld in 1989, te vergeten.
STRAATSBURG - HEIDELBERG - EBERBACH - MANNHEIM - STRAATSBURG
Reis door de culturen en tradities van meerdere landen voor een reis door een wereld van smaken die al uw zintuigen zullen prikkelen. Geniet in de Neckar en de romantische Rijn van majestueuze landschappen terwijl u geniet van heerlijke en zeer smakelijke gerechten.
LYON - TAIN L'HERMITAGE - VIENNE - LYON - COLLONGES AU MONT - MÂCON - LYON
Deze cruise tussen Rhône en Saône zal de liefhebbers van gastronomie en wijnbouw zeker kunnen verleiden. Van de Rhônevallei tot de wijngaarden van de Beaujolais via de wijngaarden van de Côte Rôtie en de streek van Condrieu, zal u een ontdekkingstocht kunnen maken vol met proeverijen die uw smaakpapillen verwennen.
STRAATSBURG - SCHOENAU - ALT-BREISACH - STRAATSBURG
Liefhebbers van gastronomie, fijnproevers en oenofielen, scheep in voor een cruise met Marc Haeberlin(1), Franse chef-kok met 2 sterren in de Michelin-gids (2021), en Serge Dubs(1), op zijn beurt de beste sommelier van de Elzas, Frankrijk, Europa en de wereld van 1974 tot 1989. CroisiEurope neemt u mee over de Rijn voor een reis die uw smaakpapillen zal prikkelen.