STRAATSBURG - SCHOENAU - ALT-BREISACH - STRAATSBURG
Liefhebbers van gastronomie, fijnproevers en oenofielen, scheep in voor een cruise met Marc Haeberlin(1), Franse chef-kok met 2 sterren in de Michelin-gids (2021), en Serge Dubs(1), op zijn beurt de beste sommelier van de Elzas, Frankrijk, Europa en de wereld van 1974 tot 1989. CroisiEurope neemt u mee over de Rijn voor een reis die uw smaakpapillen zal prikkelen.
DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE
DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE
Inscheping rond 15u. In de namiddag varen we. Welkomstdrank. Voorstelling van de bemanning.
Voorbeeld avondmaal
Garnalen- en gevogeltecrème met dragon
Terrine van ganzenlever, gelei van kweepeer, brioche van koolraap
Bresse-kip in aardappelkorst, truffelsaus
Brie de Meaux gevuld met Mediterraanse kruiden
Tanzaniaanse amber met karamel en geroosterde pinda‘s
In de voormiddag varen we. Facultatieve excursie: de Wijnroute. Verrassingsdiner van Marc Haeberlin(1).
We hebben de eer, Serge Dubs(1) te ontmoeten, beste Sommelier van 1989. We proeven* verschillende wijnen. In de namiddag, we varen naar Straatsburg. Gala-avond. Aankomst in Straatsburg in de avond.
Voorbeeld avondmaal
Kreeftensalade met geroosterde pignolata, vinaigrette met Parmigiano-Reggiano.
Tongfilet Orly
Lamscarré met verse kruiden
Saint-Marcellin verrijkt met truffel
Chocoladebol met Caobloem, Bourbon-vanille ijs
Ontscheping te Straatsburg. Einde van onze diensten.
NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen.
*Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.