DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE
MUST-SEES
DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE
Inscheping rond 15u. In de namiddag varen we. Welkomstdrank. Voorstelling van de bemanning.
Voorbeeld avondmaal
Garnalen- en gevogeltecrème met dragon
Terrine van ganzenlever, gelei van kweepeer, brioche van koolraap
Bresse-kip in aardappelkorst, truffelsaus
Brie de Meaux gevuld met Mediterraanse kruiden
Tanzaniaanse amber met karamel en geroosterde pinda‘s
In de voormiddag varen we. Facultatieve excursie: de Wijnroute. Verrassingsdiner van Marc Haeberlin(1).
Wijnproeverij aan Boord. Een gepassioneerde sommelier neemt u mee op een unieke zintuiglijke reis. Elke wijn, verrijkt met subtiele aroma’s en delicate smaken, wordt zorgvuldig beschreven. Tussen anekdotes en deskundig advies door zal deze meeslepende ervaring uw smaakpapillen prikkelen en uw wijnkennis verdiepen.
Voorbeeld avondmaal
Kreeftensalade met geroosterde pignolata, vinaigrette met Parmigiano-Reggiano.
Tongfilet Orly
Lamscarré met verse kruiden
Saint-Marcellin verrijkt met truffel
Chocoladebol met Caobloem, Bourbon-vanille ijs
Ontscheping te Straatsburg. Einde van onze diensten.
NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen.
(1) Optionele excursie.
(2) Bij onbeschikbaarheid wordt een vervanger aangewezen door een van deze persoonlijkheden.
*Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.